Telephelyet nyitott Budaörsön az AAA Autó Csoport
2019. szeptember 17. 08:57

Telephelyet nyitott Budaörsön az AAA Autó Csoport
Második magyarországi értékesítési telephelyét nyitotta meg Budaörsön az AAA Autó Csoport, a 190 millió forintos beruházásnak köszönhetően 40 új munkahely jön létre.

Karolina Topolová, a cégcsoportot működtető AURES Holding elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a cégcsoport Magyarországon négy telephellyel rendelkezik, közülük a fótiban a most átadott budaörsiben foglalkoznak értékesítéssel, 160 munkatársat foglalkoztatnak és évente 1200 gépjárművet kínálnak eladásra. Petr Vanecek, az AAA Autó nemzetközi használtautó-kereskedői hálózat üzemeltetési igazgatója arról beszélt, hogy az új budaörsi telephelyen 500 gépjárművet tudnak egyszerre eladásra kínálni, ezt a későbbiekben 800-ra bővítenék.

Telephelyet nyitott Budaörsön az AAA Autó Csoport

Ismertette, hogy a csoport 2900 munkavállalót foglalkoztat négy országban, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon; 54 fióktelephellyel működik, és 17 000 gépkocsit kínálnak eladásra. Hozzátette, hogy 2019 júliusában, a cég fennállása óta először értékesítettek egy hónap alatt 8000-nél több gépjárművet. Bial Tibor a Csehország magyarországi nagykövete az autóipar kiemelt helyzetét említette Csehországban és Magyarországon, gazdasági és foglalkoztatási szempontból egyaránt. Hozzátette, hogy  Csehország Magyarország hatodik legfontosabb kereskedelmi partnere.