Szabó István megyeelnök volt a védnöke a ZÖLD ENERGIA 8. konferenciának
2015. május 27. 19:06

Szabó István megyeelnök volt a védnöke a ZÖLD ENERGIA 8. konferenciának
Szabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke is előadást tartott a megyeházán megrendezésre került megújuló és zöld energiákról szóló országos konferencián.
A Pest Megye Közgyűlésének dísztermében rendeztek Országos konferenciát a megújuló és zöld energiákról 2015. május 27-én. A konferencia főszervezői, védnökei voltak:
- Szabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke
- Szatmáry Kristóf a BKIK elnöke, országgyűlési képviselő, a kereskedelempolitika összehangolásáért felelős miniszteri biztos
- dr. Vereczkey Zoltán Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Szabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke

 
Szabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke is részt vett a megújuló és zöld energiákról szóló országos konferenciánA konferencia országos konferenciaként a megújuló és zöld energiaforrásokkal kapcsolatos magyar kutatásokkal, innovációkkal, gyártással és szereléssel, foglalkozó vállalkozások lehetőségeivel, valamint területen megjelenő nemzeti sratégiai prioritásokkal, lehetőségekkel, elképzelésekkel kíván foglalkozni. A regionális konferenciára meghívást kaptak a Budapest kerületeiben, Közép-magyarországi Régió településein és Magyarország nagyobb városainak önkormányzatainál dolgozó szakemberek, a megválasztott polgármesterek és képviselők, valamint a témával kapcsolatban álló vállalkozások, valamitn a Kamarák, a VOSZ és az Ipartestületek tagjai, vezetői.

Pest Megye, ZÖLD ENERGIA 8. konferencia


A Pest Megye Közgyűlésének dísztermében rendeztek Országos konferenciát a megújuló és zöld energiákról


A konferencia célja annak bemutatása volt, hogy az önkormányzatok, vállalkozások és a magyar lakosság egyik jövőbeli útja lehet az új és megújuló energia-termelés és hasznosítás is. Ehhez járulnak hozzá a hazai kutatások és a magyar vállalkozások.

Szabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke, Solanova projekt, BudapestSzabó István Pest Megye Közgyűlésének elnöke saját Facebook oldalán így írt a rendezvényről: "Az előadásomban a Solanova projektre hívtam fel a figyelmet, aminek keretében több mint 500 lakást korszerűsítünk új energiahatékony technológiával Pest megyében". Az Intelligent Energy Europe Programme - MLEI SOLANOVA projekt keretében olyan technológiai terv és finanszírozási modell készül, amely Pest megyei és budapesti épületek energiatakarékosságot célzó fejlesztéseinek megvalósítását szolgálják.

-kt-