Szabó István is részt vett a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség táblaavatóján
2015. június 22. 13:52

Szabó István is részt vett a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség táblaavatóján
Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke is meghívást kapott a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség megalakuló ülése kapcsán megrendezett táblaavató ünnepségre.


Interjú Szabó Istvánnal, Pest Megye Közgyűlésének elnökévelPest megye számára immár 5 esztendeje fontos kapcsolódási pontot jelent Kína. Csungking tartománnyal fontos és gyümölcsöző kapcsolata van a megyének, a legújabb kapcsolatunk pedig Hebei tartománnyal alakult ki - kezdte interjúját Szabó István.

Hozzátette: a hatályos törvények értelmében Pest megye egyik fő feladata a területfejlesztés, amelynek egyik nagyon fontos eszközei lehetnek az új kínai bevándorlók által teremtett befektetési lehetőségek.

 

 

Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke,  Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség


Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke is meghívást kapott a Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség megalakuló ülése kapcsán megrendezett táblaavató ünnepségre

 
Az operatív programokból Pest megye ebben a ciklusban kevésbé részesül, ezt lehetne kiegészíteni úgy, hogy olyan beruházásokat hozunk ide, amelyek munkahelyet, értéket teremtenek és olyan hozzáadott értéket képesek előállítani, amely megerősíti a megyét - véli Szabó István.

Ezért is fontos, hogy az ehhez hasonló rendezvényeken a személyes kommunikációk, hiszen ezek megteremtik a bizalmat az ide érkezők számára, és természetesen számunkra is - zárta interjúját a megyeelnök.
Szabó István, Pest Megye Közgyűlésének elnöke is beszédet mondottMCOnet