Korszerű sportközpontot adtak át Dunaharasztiban
2018. június 28. 11:47

Korszerű sportközpontot adtak át Dunaharasztiban
Dunaharaszti sokoldalú sportközponttal gazdagodott, a beruházás közel 800 millió forintból valósult meg, melynek felét az önkormányzat biztosította.
A létesítmény átadásán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár kiemelte: az új sportlétesítmény "kínálatával, kényelmével és modern technikai megoldásaival" jelentősen hozzájárul a település közösségi értékeinek gyarapításához. Hozzátette: a kormány célja, hogy "a már kivívott sportnemzet" státusz megőrzése mellett a jövőben "egészségesebbek, sportosabbak és fittebbek" legyenek a magyarok, és igazi "sportoló nemzetté" váljanak.


Korszerű sportközpontot adtak át Dunaharasztiban - fotó: dunaharaszti.hu
A Dunaharaszti Sportcsarnok nem csupán a helyieknek, hanem az országnak is a javára válik


Az államtitkár közölte: a Dunaharaszti Sportcsarnok nem csupán a helyieknek, hanem az országnak is a javára válik. "Hogy megtöltsük élettel, sokszínű kultúránk és sportéletünk értékeivel, közös feladatunk" - emelte ki. A sportközpontban a kézilabdapálya egyik oldalán 500 fős lelátó létesült, ami alkalmassá teszi az épületet városi rendezvények lebonyolítására is. A sportcsarnok környezetében térvilágítással ellátott 140 férőhelyes parkoló és három buszparkoló épült.


MTI/T.D.